År 2010

En boxer, är en boxer, är en boxer!

Vi fick förutsättningar att utöka familjen med en liten medlem, och det självklara valet då, var att skaffa BOXER! Vi visste ingenting om rasen, så vi kontaktade en liten på magenlokal uppfödare och fick komma förbi på en fika för att träffa deras hundar. De uttrycktes vara ”lite ouppfostrade”, och nog var det ett intressant möte! Deras boxrar var mer ”vilda än galna”, och de var överlyckliga över att ha oss där; med våta pussar och en otrolig oförmåga att inte vara stilla en sekund; men trots det så backade vi inte i vårt rasval…

Valet av valp

Vi började leta efter aktuella kullar och bra uppfödare, och fick stort förtroende för Barbro och Lars Grandin. Vi valde ut en valp och började glatt planera hemkomsten! Det var det lilla busfröet Bol’s Bonnie Prince som blev vår! puss

Hemma!

När lilla Cinco hämtades hem till oss från Bol´s kennel var det snöstorm! Men inget dåligt väder kunde hålla oss hemma från att ta hem vår valp! Vi dokumenterade lite av hans första upptåg på ateljésidan, Atelje73-83.blogspot.se. Cinco beskrevs som en snäll, blyg och lugn valp av veterinären… Oj, så fel det var! Han hade världens snällaste uttryck, men vilken Piraya han visade sig vara; och ganska så snart, så insåg vi, att denna lilla envisa grabb var något alldeles extra, och han fick därför sin alldeles egna bloggsida med sitt namn: bolsbonnieprince.blogspot.se, där kan du läsa hans historia!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.