Marmaläger 2012

Marmaläger 2012

[…] (Inbjudan).

Årets läger börjar torsdagen den 9 augusti, kl 18.00, med middag kl 18.00 och planering av helgens övningar och avslutas med lunch kl 12.00 och sammanfattning söndag den 12 augusti.

Lägret genomförs lika som tidigare år, dvs inga instruktörer utan var och en bidrar med tips och erfarenheter, erfarna hjälper nybörjare osv. Som vanligt så har alla möjlighet att träna ”sin” gren, det finns marker för spår, sök, rapport, uppletande och lydnad. Nytt för i år är att vi arrangerar detta läger tillsammans med Grabbens Vilda Kennel (äv. blogg) och Pihlstens Kennel, eftersom båda har använt våra valpar i sin avel så tyckte vi att det passade bra och självklart tycker vi att det ska bli jätteroligt att träffa vår kennels (Lilla Primtorpets) ”barnbarn”.

I år kommer vi att genomföra Primtorpet Cup, en lydnadstävling i den klass som var och en tävlar i (bruks eller lydnad). (Sammanställning, tävlingsresultat för Oss). Alla får naturligtvis delta men det är den bästa av Primtorpets valpar som blir vinnare av Cupen, vi hoppas att alla vill ta chansen att delta i en träningstävling då vi även har en auktoriserad domare som dömer.

Det har äntligen blivit klart att vi åter får använda barack 100 och ha våra hundar inne, det har varit stopp för detta en tid men nu har dom äntligen förstått att våra hundar inte tillbringar sina dagar i hundgård utan bor inomhus med sina familjer. Skönt att detta är klart.

[…] Har du ytterligare frågor kan du höra av dig till lillaprimtorpet@punkt.se eller till era respektive uppfödare.

Vi ses på lägret,
Anette, Annelie och Lene

VÄLKOMMEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.