Valpplaner – Malinois 2021

Ev.väntar vi valpar i september med leverans i november. Kombinationen riktar sig enbart till dig med erfarenhet av brukshundar.

Intresseanmälan är välkommen till mail: tor.antonsson@outlook.com

male RLD N Blackneck’s B’Xanto (UHP), (SE25996/2014) ”Codac” efter: SE BCH Hillman Av Centaurus undan: IPO/BHPI, IPOI, IPOII, KORAD Blackneck’s B’Kiwi

Presentation av Codac: ”Codac är en stabil och snäll men envis hane på +30 kg. Han är socialt tillgänglig och glad med glimten i ögat! Han är gosig men har ändå en stark integritet. Han är snabb, lätt och atletisk med en stor och intensiv slagkraft i skyddet och har ett fullt och fast bett; kamp är hans bästa belöning! Han har stort mod och tar sig an saker utan att tveka. Han är uppmärksam, lyhörd och förig men saknar inte förmågan att komma med egna ideér.  Han kan växla bra mellan aktivitet och passivitet, är hög- till mediumtempererad . Codac och hans kullsyskon har hög social tillgänglighet och balanserat trevligt temperament, hög kamplust och god spårkänsla. Två kullsystrar har tagits i avel och fått fina, arbetsamma avkommor och tikägarna har även behållit en kullvalp vardera. Codac är far till kennelns första egna kull sommaren 2020 och avkommorna har visat sig hittills mycket positiva i utvecklingen, än så länge med friröntgade resultat och annalkande MH:n.”

female Blackneck’s C’Milla (SE58381/2017) ”Cmílla” efter: Världsmästare MR 2, BH Magic van de Berlex-Hoeve undan: IPO 3, BSL 3, BH BLACKNECK’S B’GRIMMA

Presentation av Cmílla: ”Cmílla är en högenergisk tik på nätta 25 kg ca. Hon är intensiv och hård i kombination med förarbundenhet och mjukhet. Cmílla är en tik med många urinstinkter, äter allt hon kommer över, rullar sig i div.ruttna dofter för kamouflage, har hög självbevarelsedrift, gott luktsinne, vaksam och alert och dessutom väldigt vacker. Cmílla är den hund som gör allt du ber om, hon är intelligent och har en stark vilja att behaga. Snabbhet, kvicktänkt och atletisk är grundorden för hennes uppenbarelse. Cmílla är från en kull av fyra individer varav alla levande har fritt hd-resultat. Under Corona-året debuterade Cmílla och husse i lydnadens startklass och klarade snabbt ett uppflyttningsresultat. Hon har skyddslicens och är introducerad i skydd och har funnit större och större glädje i det gång för gång. Hennes absoluta belöning är godsaker, men att få vara i ett team med ”sin människa” väger över för henne, då det är höjdpunkten.”

Vi tror på en balanserad kull med egenskaper som väger upp varandra från båda föräldrarna, med envishet, uthållighet och arbetslust. Inavelsgraden blir 4,7 %.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close